El Girona suma un punt davant el Tenerife (1-1)

El defensa Ramalho ha igualat el partit després d'un matiner gol d'Amath al minut 2

El Girona ha sumat un punt aquesta tarda davant el Tenerife en un partit molt disputat i en què ha disposat de bones ocasions per aconseguir la victòria. Els de Machín s’han hagut de refer al gol matiner d’Amath en el minut 2. I ha empatat aviat, als 11 minuts de joc. Ramalho, de cap, ha rematat al fons de la xarxa a passada de Granell. Primer gol del defensa basc amb el Girona aquesta temporada.

Amb la igualada, el Girona s’ha sentit més còmode i s’ha fet amb el control del joc. Les millors ocasions abans del descans han estat locals. Granell, al minut 38 ha enviat una espectacular rematada al travesser.

El Tenerife ha reaccionat a l'inici de la segona part i el partit ha entrat en una fase sense dominador clar, amb els locals buscant la victòria i els visitants esperant aprofitar un contraatac. Alcalá, de falta, i Ramalho d'un fort xut llunyà han posat a prova el porter canari. Al final, repartiment de punts, que permeten al  Girona a sumar un total de 18 punts. Els de Machín visitaran la setmana l'UCAM Múrcia. El partit es disputarà diumenge a les 18:00 hores.