CA

El Girona goleja al Nàstic i continuarà en ascens directe (4-2)

Els de Machín li han donat la volta al partit a la segona part després que els tarragonins s'avancéssin dues vegades en el marcador

Després de setmanes jugant amb un sol davanter, Pablo Machín ha fet sortir avui Longo i Sandaza d’inici i els dos han acabat marcant, un a cada part. Però no ha estat un partit fàcil. El Girona ha hagut de remuntar dues vegades per igualar el marcador. El partit ha començat amb el Girona buscant encarrilar el partit el més aviat millor i el Nàstic intentant sorprendre al contraatac. Els de Vicente Moreno han posat a prova diverses vegades René que ha resolt el perill amb solvència. Fins al minut 25. L’àrbitre ha assenyalat penal en considerar falta una acció d’Alcalá. La pena màxima l’ha transformat Uche per fer el 0-1. Després del gol, els gironins han agafat el control del joc, buscant la igualada amb insistència. En la recta final de la primera part, Longo ha empatat després de rematar una pilota dins de l’àrea. Immediatament després però, la defensa local ha comès una falta a la frontal que Tejera l’ha transformat, fent pujar l’1-2 al marcador. Amb aquest resultat s’ha arribat del descans.

La segona part del Girona ha estat totalment diferent. Juanpe ha sortit a l’eix en el lloc de Marí i ja en el 47 ha fet el segon gol, que posava el 2-2 en el marcador. La pressió del Girona ha donat els seus fruits. A la mitja hora de joc l’àrbitre ha assenyalat penal per una caiguda de Portu dins l’àrea. Sandaza l’ha transformat donant avantatge al Girona. En la recta final, Cristian que ha entrat per Coris, també s’ha apuntat a la festa golejadora i ha fet el quart d’un xut ras, ajustat al pal. El Nàstic ha acabat amb nou per les expulsions de Delgado i Emana. Amb aquesta victòria el Girona continuarà en posicions d’ascens directe.