NOTICIES

L"Audiència Nacional suspèn cautelarment la vaga de futbolistes

Tornar

14/05/2015 12:41

Avui dijous, la Sala Social de l"Audiència Nacional ha notificat que suspèn i deixa sense efecte la convocatòria de la vaga, promoguda el dia 10 de maig per l"AFE.

L"Acte, de conformitat amb els arguments esgrimits per la Lliga, considera que la celebració de la vaga impediria concloure les competicions professionals futbolístiques organitzades per aquesta associació esportiva, provocant "un greu desordre organitzatiu" i afegint que "seria molt difícil de resoldre pels compromisos internacionals d"Espanya i dels propis clubs, així com per les pròpies dates de vacances dels futbolistes".

Així mateix, l"Acte recull que l"AFE, en anunciar que es reservava l"ampliació dels dies de vaga inicials de no adoptar-se la mesura interessada per la Lliga, es produirien situacions "que impedirien o dificultarien greument la tutela judicial que pogués atorgar-se en cas d"una eventual sentència estimatòria".

L"Acte condiciona l"efectivitat de la suspensió de la vaga interessada per l"AFE al fet que, per part de la Lliga, es presenti, abans de les 15 hores d"avui, la caució oferta davant la Sala. Aquesta caució ja ha estat aportada per la Lliga a la Sala social de l"Audiència Nacional i per tant, d"acord amb els arguments a tot moment defensats per la Lliga, ha quedat sense efecte i suspesa la vaga promoguda per l"AFE.

Agenda primer equip

26 SEP

18:15 El Molinón-Enrique Castro "Quini"

Partit

Jornada3 Real Sporting - Girona FC

Veure agenda