NOTICIES

Coca-Cola renova el seu acord de patrocini amb el Girona FC per promoure el reciclatge a Montilivi

Les dues entitats impulsen el reciclatge d'envasos PET a l’estadi recollint en dues temporades prop de 2.000 kg de residus a través dels 65 contenidors que Coca-Cola ha repartit per tot Montilivi.

Tornar

30/09/2019 10:35

Coca-Cola ha renovat un any més la seva vinculació amb el Girona FC. Joaquim Edo, Cap de Comunicació de Coca-Cola European Partners Ibèria, i el president blanc-i-vermell, Delfí Geli, han signat l’acord entre les dues entitats per un exercici més, fins a la temporada 2019-2020.

L'acord, que converteix a Coca-Cola en la beguda oficial del Girona, permet desplegar un ambiciós pla de sensibilització i reciclatge amb els socis i aficionats del Club. Aquest pla vol fomentar la recollida de residus que es generen a l'estadi i donar-los una segona vida. Des de l'inici de l’acció, l’any 2017, s'han recollit un total de 1.980 kg d'envasos i ampolles PET a través dels 65 contenidors que Coca-Cola ha repartit per Montilivi.

Amb aquest acord, el Girona se suma als compromisos i objectius de Coca-Cola, recollits en la seva estratègia de sostenibilitat anomenada “Avancem”, en sis àrees d'actuació amb horitzó 2025: begudes, envasos, societat, aigua, clima i cadena de subministrament. En l'àmbit dels envasos, Coca-Cola aspira a recollir-los tots perquè cap d'ells acabi com a residu, especialment en els oceans.

“Esdeveniments amb Bon Ambient”

Així mateix Coca-Cola ha elaborat a Espanya la Guia de “Esdeveniments amb Bon Ambient”, l'objectiu del qual és detallar els requisits ambientals i socials amb els quals han de comptar els esdeveniments en els quals està present. Gràcies a l'acord de col·laboració amb el Girona FC, la nostra entitat esportiva es converteix en un “Club amb bon ambient”.

El Girona FC, compromès amb el medi ambient

La iniciativa de Coca-Cola va alineada amb el compromís del Club en la preservació del medi ambient i el desenvolupament sostenible, buscant disminuir de manera significativa la seva petjada ecològica. En aquest sentit, una altra iniciativa posada en marxa des de la temporada anterior ha estat l'ús exclusiu d'energia elèctrica 100% renovable a l'estadi de Montilivi.