NOTICIES

COMUNICAT OFICIAL

En relació a la proposta que el partit Girona FC-FC Barcelona es pugui jugar als Estats Units

Tornar

06/09/2018 18:53

Davant de les informacions al voltant de la possibilitat que el partit Girona FC – FC Barcelona es jugui als Estats Units, el Club confirma que ha rebut aquesta proposta per part de la Lliga i està treballant en aquesta línia conjuntament amb la Lliga i el Barça encara que, fins avui, no hi ha confirmació oficial que el partit es disputi finalment a Miami.

El Club ha acceptat la proposta entenent que és una gran possibilitat d'expansió i de creixement no només pel Girona sinó també per la nostra ciutat i el nostre territori. Fa poc més de tres anys el Club lluitava per no desaparèixer i ara el nostre objectiu és consolidar-nos a la Primera Divisió. Aquesta acció seria un pas més dins de la voluntat i la il·lusió de competir en l'elit del futbol després de l'esforç que tots hem fet en aquests últims anys i que ens ha acabat portant a Primera Divisió.

Mentre s'acaba de concretar el partit, pendent encara de resoldre diferents temes, el Girona i la Lliga estan treballant conjuntament en la manera de compensar els abonats per si el matx no es juga al nostre estadi, que sempre ha estat un dels punts centrals en totes les converses i una de les prioritats per acceptar aquesta proposta. I amb l’objectiu de trobar les millors solucions per tots es plantejaran diferents opcions per tal que els abonats puguin escollir. El Club, a més, ha rebut la bona predisposició de molts abonats tant pel fet de participar en un partit històric com per la projecció i el benefici que a mig i llarg termini pot tenir per l'entitat.

Quan el Girona rebi la confirmació oficial per part de la Lliga de la celebració del partit als Estats Units ho farà saber immediatament als abonats i socis i posarà en marxa l'operatiu amb les diferents opcions.