El Girona tanca la primera volta amb un empat (1-1)

Stuani torna a veure porteria amb un gran gol de xilena que ha neutralitzat Borja Bastón a la segona part

El Girona ha tancat la primera volta amb un empat davant l’Alavés i ja suma sis partits consecutius sense guanyar a la Lliga. El positiu, però, és que amb el d’avui n’encadena tres sense perdre que el mantenen provisionalment vuitè amb 24 punts després de 19 jornades.

Amb la gran novetat a l’onze de Pedro Alcalá, que no era titular a la Lliga des de la sisena jornada, els d’Eusebio han entrat millor al partit. En la primera jugada Stuani ha estat a punt de finalitzar amb èxit una bona combinació col·lectiva. Intensos i arribant per bandes, una centrada de Pedro Porro al cor de l’àrea ha acabat a peus de l’uruguaià, que amb el defensor molt a sobre i d’esquenes a porteria s’ha tret de la màniga una xilena fantàstica per fer l’1-0 (min. 12). Cinc partits després, el pitxitxi tornava a veure porteria i ja suma 12 dianes.

La primera mitja hora ha estat del Girona i les ocasions amb més perill han nascut de les botes de Pere Pons, amb un xut ras, i de Borja García, que entrant per l’esquerra l’ha posat dins l’àrea però la seva centrada, incomprensiblement, no ha trobat rematador. Al 34’ Borja Bastón l’ha tingut però primer Bono i després Alcalá, sobre la mateixa línia de gol, han estat providencials. La resposta dels gironins, un xut sec de Pedro Porro que se n’ha anat al pal.

L’Alavés ha sortit amb una marxa més dels vestidors i ben aviat Borja Bastón aconseguia l’1-1 que acabaria sent definitiu a l’aprofitar la passivitat defensiva dels locals. Lluny d’enfonsar-se davant el quart classificat, el Girona ha reaccionat tornant a recuperar el control de la pilota i jugant a prop de l'àrea visitant. Bernardo ha tingut el 2-1 amb un gran cop de cap que ha avortat Pacheco amb una bona estirada. Stuani i Lozano, també per alt, han buscat un 2-1 que no acabaria arribant.