CRÒNICA I El Girona s'emporta un bon punt del Toralín

Després que la Ponferradina s'avancés en el marcador els blanc-i-vermells han empatat amb un gol de Marc Gual.

El Girona marxa del Toralín amb un punt a la butxaca després de jugar un partit amb ocasions de gol clares per ambdues esquadres. A la primera part la Ponferradina ha portat la iniciativa, amb el Girona ben posicionat defensivament i robant pilotes per sortir a la contra. Les aproximacions del futbolistes locals han començat ben aviat. En els minuts vuit i nou, consecutivament, Juan Carlos ha desviat un perillós xut d’Isi i en l’altre el llançament de Yuri ha fregat el pal de la porteria blanc-i-vermella. La resposta l’ha donat Samu Saiz poc després, protagonitzant una bona jugada personal i el xut que l’ha tancat l’ha aturat Caro. Però la més clara oportunitat de gol en aquesta primera part i per ambdós equips ha estat pels homes que dirigeix Bolo. En el minut trenta-sis la pilota s’ha passejat per l’àrea petita del Girona, dos jugadors de la Ponfe l’han intentat rematar sense èxit i Benito, finalment, l’ha enviat al pal.

En els segons quaranta-cinc minuts el Girona ha començat amb una clara ocasió de Marc Gual. El davanter blanc-i-vermell ha rebut una centrada mil·limètrica de Brian Oliván i el seu cop de cap l’ha blocat Caro. Però tres minuts més tard una pilota ha quedat morta a l’àrea i Asier Benito ha fet pujar l’1 a 0 en el marcador. Els de Martí no han abaixat els braços i han buscat l’empat. A partir d’aquests minuts s’ha vist al millor Girona; combinatiu i també vertical, arribant amb facilitat a la zona de perill de la porteria local. En una suma de tots aquests factors ha arribat el gol de l’empat. Jairo, un dels jugadors destacats del matx, ha creuat mig camp amb la pilota als peus i l’ha passat a Samu Saiz. El madrileny l’ha enviat a Marc Gual i el xut d’aquest ha col·locat l’esfèrica enganxada al pal dret de la porteria de Caro que tot i estirar-se no l’ha pogut aturar. I en un final de partit apassionant, els de Montilivi han estat a punt d’aconseguir remuntar. Ramalho, ha situat la pilota, de cop de cap, al fons de la xarxa. Després de consultar el VAR l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc.

El proper partit del Girona serà aquest diumenge a Montilivi a les 18h. contra el Fuenlabrada, segon classificat de la Lliga.