Derrota a Vallecas (1-0)

La falta d'encert condemna el Girona que perd per la mínima davant el Rayo

Després d’uns primers minuts de total igualtat, el conjunt madrileny ha començat a sovintejar l’àrea gironina amb perill en diverses ocasions. En la primera mitja hora, Riesgo, que avui substituïa el lesionat Juan Carlos, ha protagonitzat diverses intervencions de mèrit per evitar el gol del Rayo. El porter gironí ha hagut d’intervenir en diverses jugades per desbaratar el perill rival. I tant arribava el Rayo a l’àrea dels de Martí que al final han tingut el seu premi. En el minut 28, Piovaccari ha enviat la pilota al pal i Catena, molt atent, ha aprofitat el rebot per fer pujar l’1-0 al marcador. A partir del gol, el Girona s’ha estirat i ha gaudit de les millors ocasions. Les dues, amb més intenció, obra de Marc Gual. Una ha sortit fregant el pal esquerre i l’altra, un xut des de la frontal, l’ha aturat Dimitrievski. Amb l’avantatge mínim dels locals s’ha arribat a la mitja part.

Després del pas pels vestidors el Girona ha gaudit de la millor ocasió del partit. Stuani enviava la pilota al pal la pilota filtrada de Borja després de driblar un defensor. Amb Jonatan Soriano com a recanvi de Jairo, el Girona ha intensificat les opcions d’atac. Marc Gual l’ha tingut en el 72 però el seu xut ha sortit fregant el pal dret. També ho ha intentat Borja García i Soriano però els seus xuts han sortit desviats. El Girona tenia el Rayo sotmès dins del seu camp però Faltava encert en els metres finals. Al final, tot i jugar una bona segona part i apretant de valent, els gironins han caigut per la mínima. Amb aquesta són tres les derrotes consecutives del Girona, que també fa tres partits que no veu porteria.