Derrota del Girona B al Nou Sardenya davant un Europa campió

El Juvenil A va caure amb el Real Zaragoza (1-2); el Juvenil B va perdre amb el Barça a la CE Joan Gamper (4-2); el Juvenil C va caure amb el Parets (0-2); i el Sènior Femení va ensopegar al Nou Sardenya (3-0).

CE Europa 3-1 Girona B

Dura derrota del filial blanc-i-vermell al Nou Sardenya, davant un conjunt escapulat que ahir va proclamar-se campió. Tot i les oportunitats gironines, l’Europa va situar-se amb tres gols de distància, i la diana de Pau Resta al tram final només va poder maquillar el resultat. Aquesta setmana, doble final davant el Terrassa.

Juvenil A 1-2 Real Zaragoza

El Juvenil A va caure a casa davant un Zaragoza que va ser capaç de capgirar l’electrònic. Artós, des els onze metres, va avançar els gironins, però els aragonesos van aconseguir remuntar i que els tres punts marxessin cap a Saragossa.

FC Barcelona 4-2 Juvenil B

Partidàs entre Barça i Girona a la Joan Gamper. Els blaugrana van marxar amb avantatge mínima al descans. A la segona part, els gols no van deixar de caure, però les dianes d’Iker Oltra i Enetz no van ser suficients per a sumar cap punt a Sant Joan Despí.

Juvenil C 0-2 CF Parets

Duel a la zona alta que va caure pel bàndol visitant. Els blanc-i-vermells van intentar-ho, però dos gols del Parets van impossibilitar sumar cap unitat al Juvenil C gironí.

FUTBOL FEMENÍ

CE Europa 3-0 Sènior

Dur contratemps de les noies gironines en la seva visita al Nou Sardenya. L’Europa va estar més encertat en la matinal de diumenge i amb tres gols va sentenciar un matx on les blanc-i-vermelles van topar-se amb la fusta en alguna ocasió.