CA

Derrota dolorosa a Valladolid

Els d’Eusebio cauen a Pucela per un 1 a 0, obra de Míchel.

El Girona ha ensopegat a Valladolid i ha perdut per 1 a 0 amb un gol de Míchel. Els blanc-i-vermells no han pogut trobar amb encert la porteria contrària i els locals, amb el suport de més de vint mil aficionats, han dominat el joc bona part del matx. Els de Sergio González ja han donat senyals de la seva perillositat en els primers minuts quan Bono ha hagut de fer una bona aturada a dos temps a xut de Waldo. Poc després Bernardo, in extremis, evitava que Michel enviés la pilota al fons de la xarxa. Les opcions del Valladolid es succeïen i en el vint-i-sis Bono tornava a protagonitzar una gran aturada amb un cara a cara amb Waldo. La primera part ha acabat amb un gol anul·lat als locals per un clar fora de joc.

Els segons quaranta-cinc minuts han començat en un mateix sentit i els de Pucela gaudien d’una clara ocasió quan la pilota es passejava per l’àrea sense que cap de dos futbolistes locals encertessin a rematar-la. En el seixanta-cinc els de Montilivi l’han tingut quan Bernardo ha tocat la pilota a pocs metres de la porteria defensada per Masip i l’esfèrica s’ha perdut, per ben poc, per sobre de la porteria rival. I dos minuts més tard ha arribat el gol del Valladolid. Michel l’ha engaltat des de fora de l’àrea i la pilota ha entrat fregant el pal esquerre de la porteria de Bono que tot i tocar-la no ha pogut evitar que l’esfèrica entrés. Després d’aquest gol els gironins han posat una marxa més i s’han acostat amb més intenció a la porteria castellana. Un cop de cap de Portu ha fregat el pal del marc rival i, una mica més tard, Pere Pons, en una bona jugada personal no ha pogut trobar rematador per a la seva passada.