NOTICIES

El Campus d'estiu del Girona FC presenta 3 noves seus

A les seus de Girona, Platja d'Aro i Blanes se li sumen Peralada, Cerdanyola i Centelles. El Campus donarà el tret de sortida el 25 de Juny.

Tornar

13/03/2019 17:36

El 25 de Juny es donarà el tret de sortida de les 5 setmanes del Campus d'Estiu del Girona FC 2019. Adreçat a nens i nenes d’entre 5 i 15 anys, el campus transcorrerà del 25 de juny al 26 de juliol i s’ampliarà de tres a sis diferents seus.

Una direcció tècnica de luxe

Com ja és habitual, el del Girona FC està dirigit per Carles Planchart (actual integrant del cos tècnic del Manchester City, també ho ha estat del Bayern de Munic i del Barça) i Jordi Guerrero (actual segon entrenador del Sevilla FC i exsegon del Girona FC).

Les sis seus on es celebrarà el Campus d'Estiu del Girona FC

Any rere any, el Campus d'Estiu ha vist com creixia tant en nombre de participants com de seus. Aquesta edició 2019, a les habituals seus de Girona, Blanes i Platja d’Aro, s'hi han afegit les noves seus a Peralada, Cerdanyola i Centelles. 

La millor manera de gaudir de l'estiu jugant a futbol

El Campus estarà dirigit per entrenadors i monitors especialitzats i es treballarà, entre d’altres situacions, la tècnica individual, es farà ús del vídeo-anàlisi per millorar la tècnica, treball tàctic, entrenament específic per a porters, competicions de Futbol 7 i moltes activitats més.

A banda, tots els participants del Campus tindran l'oportunitat de visitar l’entrenament del primer equip del Girona FC i la mainada es podrà fer fotos amb els futbolistes.

Amb el pack de benvinguda del Campus, tots els participants rebran dos jocs d’equipacions del Campus del Girona, una motxilla, una gorra, un bidó d’aigua i una pilota de futbol.

Les inscripcions properament

Durant els propers dies, el club anunciarà les inscripcions a les diferents seus del Campus d'Estiu. Les inscripcions es podran fer còmodament a través de la pàgina web del club. Tots aquells interessats en rebre un avís quan s'habilitin les inscripcions, poden registrar-se a través del formulari adjunt al peu d'aquesta mateixa notícia i se'ls enviarà un correu electrònic una vegada s'hagi iniciat el procés de els inscripcions. 

Descompte per als Socis del Girona

Entre d'altres promocions que s'anunciaran juntament amb les inscripcions, existirà un descompte per als Socis i fills de Socis del Girona FC.

Seu

ReCaptcha incorrecte
Enviar

Agenda primer equip

20 OCT

18:00 Carlos Tartiere

Partit

Jornada12 Real Oviedo - Girona FC

Veure agenda