NOTICIES

El Carnet de Soci 2019, ja disponible per renovar i donar-se d'alta

Els Socis del Girona FC ja poden renovar el seu Carnet de Soci 2019, que arriba amb nous avantatges i acompanyat d’un regal molt especial de part del capità Àlex Granell que farà les delícies dels més fidels al club. 

Tornar

04/12/2018 17:29

El Girona FC ha obert el procés de renovació i noves altes del Carnet de Soci 2019. El club ha volgut dotar d’entitat pròpia aquest carnet, que fa que tota la massa social seguidora del Girona s’unifiqui sota un mateix concepte: El Soci. El Carnet de Soci té un preu de 10€ per als menors de 6 anys, les nenes i nens entre 7 i 17 anys pagaran 30€ mentre que els majors d’edat paguen 50€. 

Pack de Soci amb un regal del capità 

En renovar el carnet, els Socis rebran el Pack de Soci que inclou un regal de benvinguda molt especial de part del capità del primer equip, Àlex Granell: Un braçalet com el que llueix al terreny de joc personalitzat amb el nom de cada soci. 

El Pack de Soci 2019 s'entregarà a partir del 17 de desembre i els Socis hauran d'indicar durant el període de renovació quin mètode d'entrega prefereixen. 

Nous avantatges 

Aquesta temporada el carnet incorpora la possibilitat d’adquirir entrades amb prioritat i un 10% de descompte respecte al preu públic; entrades gratuïtes per als socis infantils; un descompte del 10% en merchandising del club; un regal de benvinguda i molts altres avantatges.  

Un dels grans avantatges de ser Soci del Girona FC és la possibilitat de poder accedir a una localitat a Montilivi per a tota la temporada. Per aquells que encara no son abonats, el fet de ser Soci del Girona els dona accés a la llista d’espera per a futurs abonaments. Pel simple fet de donar-se d'alta, passaran automàticament a formar part de la llista d'espera. 

Entrades gratuïtes per als Socis Infantils 

Per als més petits, que poden fer-se socis des de només 10€, el Girona prepara novetats. Amb l'objectiu d’impulsar l’ambient familiar i festiu els dies de partit, el club introdueix un nou avantatge al Carnet Infantil perquè els menors de 6 anys assisteixin a Montilivi de franc. 

El club blanc-i-vermell reservarà un paquet d’entrades a totes les zones del camp destinades a aquests joves aficionats que vulguin viure l’experiència d’un partit del Girona a primera divisió. Hauran de venir sempre acompanyats d’un adult, sigui abonat o que hagi adquirit una entrada per aquell partit. El procés de sol·licitud d’aquestes entrades començarà amb l’entrada en vigor del nou Carnet, l’1 de gener de 2019. 

Per als adults també s’ofereixen beneficis, descomptes i regals que volen transmetre la passió i l’orgull de tots els seguidors blanc-i-vermells. Dins el programa de descomptes els seguidors trobaran descompte en entrades per a festivals culturals de música, teatre i dansa, o preus especials en hotels, benzina, viatges i altres serveis i productes de consum habitual.  

Renovació necessària per gaudir dels avantatges de Soci 

A partir de l'1 de gener, els nous avantatges del Carnet de Soci 2019 entraran en vigor. Per a gaudir de tots els beneficis que atorga aquest carnet, com per exemple, la prioritat en la compra d’entrades o descomptes a la botiga i a taquilles, s’haurà de tenir la quota de soci al dia. 

Domiciliar té més beneficis 

Amb l’objectiu d’oferir un millor servei i per tal de facilitar el procés de renovació d’aquest carnet, el Girona recomana fer la renovació amb domiciliació bancària. El club pretén que tota la gestió sigui onlinede manera còmoda i ràpida per a tots els socis. A més a més, per afavorir aquells que domiciliïn el pagament, aquest any gaudiran de beneficis extra com entrar al sorteig d’una experiència VIP a Montilivi per a dues persones i estalviar-se l'import de gestió de la renovació. 

El Soci escull com vol rebre el Carnet i quan pagar-lo 

El club vol donar totes les facilitats possibles al Soci per a rebre el Carnet de Soci 2019, és per això que durant el procés de renovació hauran d'escollir entre 3 mètodes d'entrega del pack de Soci (recollida a taquilles, en dies de partit o enviament al domicili). 

De la mateixa manera, el Girona ofereix 3 dates de pagament perquè siguin els socis que triïn quan volen que es giri el rebut del Carnet de Soci 2019 (el 15 de desembre, el 4 de Gener o l’1 de febrer). 

Més Orgull Gironí 

Si una paraula defineix el sentiment que els seguidors gironins senten pel seu club aquesta és ‘Orgull’, així ho han dit els aficionats, els jugadors i el club en repetides ocasions i aquest carnet és la millor mostra del que és formar part d’aquesta família gironina. El regal del braçal de capità vol reforçar aquest lligam sentimental entre el club i l’afició. Més enllà dels beneficis, descomptes i beneficis, el club vol donar la benvinguda a nous seguidors perquè això és el que farà que aquesta bona dinàmica es tradueixi en un creixement social que impulsi el Girona FC en la millor etapa de la seva història.

Agenda primer equip

17 NOV

12:00 El Toralín

Partit

Jornada16 SD Ponferradina - Girona FC

Veure agenda