El CP Cacereño serà el rival del Girona a la segona eliminatòria de la Copa

Es disputarà a partit únic els dies 20, 21 o 22 de desembre.

El sorteig, que ha tingut lloc aquesta tarda a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, ha decidit que el rival del Girona a la segona eliminatòria de Copa del Rei fos el CP Cacereño. L’equip de Cáceres juga a la Segona RFEF. El camp dels extremenys és l’estadi Príncipe Felipe que té capacitat per uns set mil espectadors.

El matx es disputarà a partit únic

Com la primera ronda, el Girona jugarà com a visitant i a partit únic els dies 20, 21 i 22 de desembre.

Els de Michel van eliminar, en primer ronda, al CD Quintanar del Rey. Després que els noranta minuts acabessin amb empat a un, el resultat, a la pròrroga, va afavorir als blanc-i-vermells gràcies a un gol de Stuani que va situar l’1 a 2 definitiu. Els autors de les dianes gironines van ser Riquelme i Stuani.