NOTICIES

El Girona reserva el dorsal número 12 en homenatge a l'afició

El Girona vol homenatjar els aficionats fent una samarreta especial amb el número 12, que aquesta temporada no lluirà cap jugador i es “retirarà” per l’afició.

Tornar

06/07/2019 18:15

Des que es confirmés el descens a segona divisió, el club no ha parat de treballar per reforçar totes les posicions. Després de la incorporació del nou entrenador i dels fitxatges presentats fins ara, el Girona vol anar més enllà i vol sumar un jugador mai vist fins ara, però que sense la seva presència és impensable la possibilitat que l’equip pugui retornar a la màxima categoria: El jugador número 12.

Per a fer-ho, el club ha decidit que cap jugador de camp vesteixi el dorsal número 12 i aquesta temporada reservarà aquest dorsal només per a l’afició, que setmana rere setmana també juga des de la graderia. D’aquesta manera, el club anima als aficionats a 'fitxar' per l'equip posant-se el número 12 a l'esquena i així formar part de l’equip tant en els seus partits a Montilivi com als desplaçaments fora de casa.

Amb aquest gest simbòlic el club vol reconèixer i agrair el suport i l’entrega dels que han estat al costat de l'equip durant les últimes temporades, ja que la força que l’afició blanc-i-vermella ha transmès a l'equip ha estat excepcional. 

De moment es desconeix el disseny de la nova equipació Puma. Per saber-ho caldrà esperar a l’acte de la seva presentació, obert al públic, del proper dilluns 8 de Juliol a les set de la tarda, a l’estadi de Montilivi.

Agenda primer equip

20 OCT

18:00 Carlos Tartiere

Partit

Jornada12 Real Oviedo - Girona FC

Veure agenda