NOTICIES

El Girona assoleix 9.300 abonats i pretén superar la xifra aconseguida a Primera

El club posarà el límit en 9.501 abonats per la qual cosa només queden 200 abonaments disponibles. A partir de dilluns, sense necessitat de llista d’espera, qualsevol aficionat que ho vulgui es podrà fer abonat

Tornar

04/08/2019 10:08

L’afició gironina ha renovat majoritàriament el seu compromís amb el Girona FC aquesta temporada. Tot i el sotrac que va suposar el descens a Segona divisió, l’afició ha demostrat el seu “Orgull Gironí” i el seu suport incondicional. A dia d’avui, s’ha arribat ja a 9.300 abonats i el club es planteja l’objectiu de superar la xifra aconseguida a Primera, que era de 9.500 persones.

La resposta de l’afició ha estat espectacular. El club ha aconseguit mantenir el 98 per cent dels abonaments respecte l’any passat. Aquesta xifra és fruit de la suma de renovacions (8.650, un 91 per cent respecte la temporada passada) més 650 noves altes d’aficionats que tot i la pèrdua de la categoria han volgut estar al costat de l’equip.

La major part dels abonats afectats per l’adaptació de l’estadi a la nova realitat i l’eliminació de les graderies temporals també han renovat el seu abonament i han estat reubicats en altres indrets de l’estadi. En total han estat 1.200 dels 1.400 abonats afectats per l’adaptació, el que suposa un 85 per cent de renovacions.

 

Objectiu: 9.501 abonats

L’objectiu del club ara és superar els 9.500 abonaments de la temporada passada i deixar el nombre d’abonaments en uns simbòlics 9.501 abonats, un més que els assolits a la màxima categoria.

200 últimes altes a partir de dilluns

 

Per aconseguir l'objectiu dels 9501, a partir de dilluns a les 9:00h, el Girona FC posarà a disposició dels aficionats els 200 darrers abonaments disponibles.

Per aconseguir un d’aquests últims abonaments no caldrà inscriure’s en cap llista d’espera. Només caldrà donar-se d’alta com a soci i posteriorment tramitar l’alta com a abonat. El procediment seria el següent:

 Si ja ets Soci:

  1. Entra a l’ÀREA DE SOCIS i selecciona "Donar-se d'Alta com abonat".
  2. Escull un seient disponible a l’estadi i fes clic a confirmar seient.
  3. El pagament es realitzarà mitjançant domiciliació bancària.
  4. Els interessats rebran llavors un correu amb les instruccions per recollir l’abonament.

FES-TE ABONAT DES DE L'ÀREA DE SOCI

 Si encara no ets Soci:

  1. Cal que et donis d’alta com a Soci. Accedeix a FES-TE SOCI
  2. Una vegada donat d'alta entre a l'AREA DE SOCI, domicilia el pagament indicant el IBAN i signant el document SEPA.
  3. Un cop acabat aquest procés podràs iniciar el procés d’alta de nou abonat.

FES-TE SOCI

Agenda primer equip

13 DES

21:00 Nuevo Estadio de Los Pajaritos

Partit

Jornada20 CD Numancia - Girona FC

Veure agenda