El Girona cau per la mínima davant l’Amorebieta (1-0)

Quan només es portaven cinc minuts de partit una jugada desafortunada ha permès que l’Amorebieta s’avancés en el marcador. Ortolá, amb la pilota als peus, ha volgut llançar una passada a la banda però el seu xut no ha anat prou alt i Guruzeta, de cap, l’ha enviat al fons de la xarxa. Els de Míchel han buscat l’empat i tant Stuani com Borja García ho han intentant en un parell d’ocasions però sense fortuna. Quan faltaven uns set minuts per acabar la primera part, Stuani ha rebut un enviament d’Arnau i el xut final de l’uruguaià ha superat Santamaría. Però el gol no ha pujat al marcador perquè l’àrbitre, després de consultar el VAR, l’ha anul·lat argumentant un molt ajustat fora de joc. Baena també l’ha tingut després d’enviar un míssil entre els tres pals que ha obligat Santamaria a fer una aturada de mèrit. I abans de finalitzar el primer temps Álvaro Peña ha estat expulsat per donar un cop a Arnau, deixant als locals amb deu jugadors.

A la segona part els bascos, amb un home menys, s’han tancat amb pany i forrellat en el seu camp practicant una defensa a ultrança. Aquest desplegament ha complicat molt les accions d’atac dels gironins, que quan es plantaven a la frontal de l’àrea es trobaven una muralla de cames. En aquest segon temps s’ha produït el debut d’Iván Martín, la nova incorporació del Girona. Els gironins ho havien de provar de lluny com era el cas de Juanpe amb un xut llunyà però sense inquietar a Santamaría. L’últim intent de l’equip de Montilivi ha estat de Borja García, que ha llançat una espectacular volea que ha surtit per l’esquerra de la porteria de Santamaria.

El proper partit del Girona serà aquest dissabte a Montilivi a les 20:30h. contra la Ponferradina.