El Girona derrota el Llagostera (1-0) i és a dos partits de l"ascens a Primera

El Girona s"ha imposat per 1-0 al Llagostera a Montilivi gràcies a un nou gol de Fran Sandaza, que suma ja 14 dianes aquesta temporada. El resultat deixa als de Pablo Machín en la segona plaça amb 78 punts.

El Girona, amb Lejeune en l"onze titular després de la seva operació fa menys d"una setmana, ha portat la iniciativa del partit. Sandaza, d"un fort xut ha gaudit de la millor ocasió en la primera meitat. El seu xut s"ha estavellat a la base del pal dret de la porteria defensada per René. Precisament, René ha destacat en la primera meitat. El porter del conjunt visitant ha estat providencial desviant diversos xuts dels locals. Eloi, Juncà, Granell o Cifuentes han posat a prova els reflexos del porter - el millor del Llagostera durant tot el partit - però no han aconseguit inaugurar el marcador.

Després del descans, el Llagostera ha estat més incisiu. Diversos contraatacs i jugades a pilota aturada han estat però tot el que han ofert els de Lluís Carrillo. Per la seva part, el Girona ha posat una marxa més i s"acostava amb perill a la porteria de René. Al minut 74 Felipe Sanchón ha executat un gran xut des de la frontal però, una vegada més, René s"ha lluït per salvar el seu equip. No obstant això, el porter no podria evitar el gol del Girona a 15 minuts del final, quan Fran Sandaza ha recollit un rebuig dins l"àrea per fer el primer. Amb aquesta renda mínima s"ha acabat el partit que situa el Girona segon, amb 78 punts. La setmana vinent s"enfrontarà al Mallorca. El partit es jugarà el diumenge a les sis de la tarda.

Fitxa tècnica
Girona (1) .- Becerra, Cifuentes (Aday), Lejeune, Richy, Mas, Juncà, Pere Pons, Àlex Granell, Eloi (Felipe), Mata (Rovirola) i Sandaza.
Llagostera (0) .- René, Masó (Enric Pi), Alcalá, Aimar, Samu, Tito, Pitu, David Querol, Juanjo, Imaz (Perea) i Sergio León (Arturo).

Gols
1-0 Sandaza, min.75.

Àrbitre
Jesús Muñoz Mayordomo. Ha amonestat Mata, per part del Girona, i  Querol, Enric Pi i Samu, per part del Llagostera.

Incidències
Partit corresponent a la 40a. jornada de la Segona divisió, disputat a Montilivi davant 8.735 espectadors.