El Girona empata a Valladolid en un partit trepidant

Els de Montilivi s’han avançat en el marcador, han remuntat els locals i Samu, de penal, ha igualat el matx.

En els primers vint-i-cinc minuts d’aquest primer temps s’ha pogut veure un clar domini dels de Pucela. Excepte en un xut de Borja García, la resta han estat ocasions del Valladolid que ha posat setge a la porteria de Juan Carlos que han obligat al porter dels gironins a esforçar-se al màxim per evitar el gol dels locals. Però a partir d’una ocasió de Borja, després d’una gran combinació entre Sami i Stuani, el partit ha fet un gir i els de Montilvi s’han començat a trobar còmodes, amb sortides ràpides que provocaven acostaments de perill a la porteria defensada per Masip. Santi Bueno, Samu, Stuani i Baena ha tingut el gol ben a prop. La resposta del Valladolid ha arribat amb un cop de cap d’El Yamiq, neutralitzat amb una gran aturada de Juan Carlos. I  ha estat en el -minut quaranta-quatre quan ha arribat el premi. Bernardo ha connectat un cop de cap davant el que Masip no ha pogut fer res i ha fet pujar el primer gol al marcador.

A la segona part, el partit que ja havia estat trepidant, ha posat encara una marxa més. El Valladolid buscava l’empat que Sergio Léon ha aconseguit en el 58.  Samu, el millor home del partit, ha enviat la pilota a Aleix i el d’Ulldecona ha situat l’esfèrica en el travesser. Tot seguit els locals també han fet un pal i pocs minuts després Juan Carlos feia l’aturada de la tarda a un xut de Weissman a boca de canó. Quan faltaven 10 minuts per finalitzar el temps reglamentari Jon Morcillo ha fet l’1 a 2, després que el VAR revisés un possible fora de joc que finalment no ha concedit. En el 86, l’àrbitre, a instàncies del VAR, ha assenyalat un penal favorable al Girona per un cop a la cara d’Arnau. Samu ha transformat el penal i ha fet pujar el definitiu 2-2- El futbolista madrileny, ha tingut el tercer en l’últim minut. El seu xut, després d’una gran passada d’Arnau, ha sortit per la dreta de la porteria dels de Pucela.