El Girona empata amb el Mallorca i continua en promoció d"ascens (0-0)

El Girona ha empatat avui a Montilivi (0-0) contra el Mallorca i continua en posicions de promoció d"ascens. Els gironins han reclamat penal per una caiguda de Mata a la segona part.

Felipe i Eloi tornaven a la titularitat avui en un partit en que al Girona li ha costat portar la iniciativa. De fet, en la primera mitja hora han estat els visitants els que han portat més perill, amb bones accions de Marco Asensio, Fofo o Arana. Eren minuts d"anada i tornada, de joc directe , de poc control i molta pressió per part dels dos conjunts. La millor jugada del Girona ha arribat a la mitja hora de joc. Una rematada de Mata a centrada de Felipe l"ha rebutjat el porter balear. El posterior xut de Granell l"ha desviat la defensa visitant. A partit d"aquest moment, els gironins han fet un pas endavant i han assetjat la porteria balear. Amb el 0-0 inicial s"ha arribat al descans.

A la segona part, el Girona ha començat pressionant ben amunt i controlant el joc però el gol no ha arribat. Els gironins han demanat penal per una caiguda de Mata dins l"àrea, que l"àrbitre no ha assenyalat. La jugada ha comportat però una targeta per a Jandro, que estava escalfant, i l"expulsió del preparador físic, Jordi Balcells. El Girona ha acabat tancant els mallorquins que sortien només a la contra. Karpin, donant per bo l"empat a zero, ha fet un darrer canvi al 92. Al final, el Girona suma un punt que li permet continuar el promoció d"ascens. La setmana que ve visita l"Anxo Carro per enfrontar-se al Lugo. El partit es jugarà dissabte a les 18:00 hores.

Fitxa tècnica
Girona (0).- Becerra, Cifuentes, Ramalho, Richy, Lejeune, Coris (Aday), Pere Pons, Granell, Eloi, Felipe i Mata.
Mallorca (0).- Cabrero, Cendrós, Kasim, Bigas, Agus, Saborit (Gulan), Joao, Bustos, Arana (Pereira), Marco Asensio (Javi Ros) i Fofo.

Àrbitre
Daniel Jesús Trujillo Suárez. Ha amonestat amb targeta groga Felipe, Pere Pons i Jandro, per part del Girona, i Kasim, Saborit i Bigas, per part del Mallorca. Ha expulsat el preparador físic del Girona Jordi Balcells.

Incidències
Partit corresponent a la 20a. jornada de la Liga Adelante, disputat a l"estadi de Montilivi davant 3.928 espectadors. Abans de començar el partit s"ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes de l"atemptat de París.