El Girona es retroba amb la victòria (2-1)

Dos gols de Portu a la primera meitat encarrilen un triomf merescut però car davant el Rayo Vallecano, ja que Aday, Juanpe i Portu han hagut de demanar el canvi

El fred i la pluja han arribat de cop a Girona i, amb ells, els primers gols de la temporada de Portu. Davant l’absència de Stuani per molèsties musculars, el murcià s’ha carregat l’equip a l’esquena per encarrilar la victòria blanc-i-vermella a la primera meitat, transformat un penal comès sobre Lozano (min. 33) i resolent, amb un xut creuat, una passada filtrada de Borja García (min. 44). El camp ha quedat mut, però, quan Portu ha demanat el canvi minuts després d’iniciar el segon acte, i ha estat substituït amb mostres de dolor a la part posterior de la cuixa.

De fet, la victòria d’avui pot sortir-li cara al Girona, ja que a banda de Portu, Aday i Juanpe també han demanat el canvi: el capità no ha jugat ni 10 minuts, mentre que el canari ha marxat tot just començar el segon temps. Les proves mèdiques determinaran l’abast de les lesions dels tres futbolistes blanc-i-vermells, que són peces cabdals del sistema d’Eusebio Sacristán, i que se les haurà d’enginyar per recompondre l’equip de cara el partit de Copa de dimecres i la visita de dissabte vinent a Mestalla. Qui segur que es perdrà el partit de Lliga a València és Lozano, que ha estat expulsat amb vermella directa a les acaballes.

Victòria cara però victòria, al cap i a la fi, que és el que necessitava l’equip després de cinc partits sense guanyar. Acompanyats pels més de 6.600 valents i valentes que han plantat cara a les baixes temperatures i la pluja persistent, els d’Eusebio han completat un gran primer temps davant un rival directe com és el Rayo Vallecano, que amb el triomf d’avui deixen a set punts per sota. Intensos, dominadors i persistents, els gironins han marxat al descans amb el marcador assenyalant el 2-0, ambdós de Portu. Gálvez ha escurçat distàncies al 61’, però el Girona ha tornat a fer gala d’una gran solidesa defensiva per retrobar-se amb la victòria a Montilivi.