NOTICIES

El Girona FC celebra el col·loqui històric del 90 aniversari

L’Auditori Josep Irla acull l’esdeveniment on Jordi Bosch, Ivan Quirós, Narcís Julià i Eugeni Bou han debatut sobre l’entitat blanc-i-vermella

Tornar

06/07/2021 21:30

La celebració del 90 aniversari segueix el seu transcurs, i avui ha tingut lloc el col·loqui històric del Girona FC a l’Auditori Josep Irla. Jordi Bosch, Ivan Quirós, Narcís Julià i Eugeni Bou, quatre personalitats amb gran relació amb el club, els quals han destacat el gran moment que travessa el club als darrers anys.

El periodista Jordi Bosch ha destacat la importància de seguir mirant cap a la base per continuar creixent com a entitat. “El futur del Girona és la pedrera, els joves que estan debutant amb el primer equip”.

D’altra banda, l’Ivan Quirós ha demanat a la parròquia blanc-i-vermella que segueixi sent el jugador numero dotze de l’equip. “L’afició ha d’empènyer des de la unitat”.

L’exjugador i exentrenador del Girona FC, Narcís Julià, ha posat en valor els bons resultats durant la darrera dècada, sobretot per l’arrel que estan creant entre els més petits. “La mainada només ha conegut el Girona d’èxit. Això és molt important”.

Per últim, Eugeni Bou, exjugador del club i actual membre de l’Agrupació de Veterans, va fer una mirada enrere per valorar l’actual moment del Girona FC. “La història t’ajuda a valorar el que hem viscut i el que vivim; la dificultat que suposa arribar al nivell en el que es troba ara el Girona”.