NOTICIES

El Girona FC convoca el dijous 13 de desembre la junta d’accionistes

Els accionistes que no tinguin prou accions per participar-hi podran adreçar preguntes al club, que es contestaran en una trobada informativa que tindrà lloc el dia 12 de desembre a les 18:30h..

Tornar

07/11/2018 14:09

El Girona ha fixat la Junta General d’Accionistes per a les 16:30h. del dijous 13 de desembre a Montilivi. Entre d’altres punts, l’ordre del dia de la Junta General Ordinària i Extraordinària inclou, a banda de l’Informe del President, l’examen dels comptes anuals corresponents a la temporada 17/18, del pressupost de la temporada 18/19 i l’informe de la gestió social o la creació de la pàgina web corporativa.

Qui pot participar a la Junta d’Accionistes?

A la Junta hi poden ser presents els accionistes que acreditin ser titulars d’almenys 1.784 accions, els quals hauran de sol·licitar la Targeta d’Assistència. En cas que un accionista no tingui el nombre mínim exigit de títols, es podrà agrupar amb altres accionistes fins a reunir la xifra de 1.784 accions. La presència en Junta, però, s’haurà de limitar a una persona que representi a tot aquest paquet de d’accions.

Tots els accionistes tindran veu

Per tal que totes les persones que disposin d’almenys una acció puguin tenir veu i interactuar amb el club, el dimecres 12 de desembre -el dia abans de la Junta- tindrà lloc una trobada informativa (18:30h. Espai a determinar) on el president Delfí Geli i el president del Consell d’Administració, Ignasi Mas-Bagà, respondran a les preguntes d’aquests accionistes. La metodologia seria la següent: tots els accionistes que ho desitgin podran formular les seves preguntes enviant-les prèviament a través del web del club (properament s’informarà sobre com fer-ho i els terminis per enviar les preguntes).

 

 

 

Agenda primer equip

10 DES

21:00 Estadio San Mamés

Partit

Jornada15 Athletic Club - Girona FC

16 DES

12:00 Ramón Sánchez-Pizjuán

Partit

Jornada16 Sevilla FC - Girona FC

Veure agenda