NOTICIES

El Girona FC farà dilluns un entrenament obert al públic a L’Escala

Els d’Unzué faran una sessió d’entrenament al camp de futbol de L’Escala a les 11h. Les activitats per a tots els públics s’iniciaran mitja hora abans.

Tornar

31/07/2019 16:26

El club de Montilivi vol acostar-se als seus seguidors i fer-los viure la passió blanc-i-vermella també fora de la temporada futbolística. Aquells que vinguin el dilluns 5 d’agost a partir de les 11h. al camp de futbol de L’Escala podran veure els jugadors d’Unzué entrenar-se de ben a prop. A més, hi haurà activitats per a tota la família, concursos de tocs, regals de marxandatge, sortejos de samarretes i un munt d’activitats més.

 Aquest entrenament s’emmarca en el Costa Brava Tour, que porta activitats, concursos i sortejos a diferents localitat del litoral gironí. Aquestes activitats, que es podran trobar a L’Escala (Plaça Univers) durant els dies 31 de juliol i 2 d’agost, després seguiran el seu camí al Festival White Summer (3 al 6 d’agost); Tossa de Mar (8 al 11 d’Agost); Platja d’Aro (14 a 18 d’agost) i Sant Feliu de Guíxols (19 a 22 d’agost).

Els jugadors, que s’exercitaran després d’haver jugat dissabte el Trofeu Costa Brava a Montilivi contra el HSC Montpellier, visitaran la localitat empordanesa. Les activitats començaran a les 10:30h i al volts de les 11 del matí els jugadors saltaran a la gespa per fer la sessió d’entrenament. Un cop acabada aquesta, aproximadament a dos quarts d’una, els futbolistes s’acostaran als espectadors per signar autògrafs i fer-se fotografies amb els seguidors.  Les activitats estaran disponibles fins a les 13:30h.

Agenda primer equip

13 DES

21:00 Nuevo Estadio de Los Pajaritos

Partit

Jornada20 CD Numancia - Girona FC

Veure agenda