NOTICIES

El Girona FC revoluciona la samarreta de joc per a la segona temporada a Primera

Les tradicionals franges blanc-i-vermelles verticals passen a ser diagonals, seguint el patró que apareix en el propi escut del club

Tornar

05/07/2018 10:56

El Girona FC reinventa l’estil de la seva primera equipació amb un disseny diferenciador basat en l’escut gironí. Les habituals franges verticals passen a ser diagonals i destaquen en una equipació majoritàriament vermella i que estrena patrocinador principal.

Modern, dinàmic, trencador i original; la nova samarreta del Girona FC fa un pas endavant en el disseny de l’equipació de joc per a la segona temporada de l’equip a Primera Divisió. Una samarreta on les tradicionals ratlles blanc-i-vermelles verticals passen a ser diagonals, seguint el patró que apareix en el propi escut del Club.

 Un disseny diferenciador.- En el procés de disseny de la nova equipació el Girona FC ha buscat diferenciar-se de la resta de clubs, traslladar a la samarreta la imatge de club modern i l’energia que desprenen el projecte, els jugadors i la seva afició. Fent un estudi dels dissenys de les samarretes de les principals lligues europees i mundials el club va descobrir que a LaLiga Santander el 65% de les samarretes de la temporada passada duien ratlles verticals, el percentatge més alt d’entre les 5 grans lligues europees, que de mitjana tenen el 34% d’equips amb samarretes ratllades. A l’hora de construir una imatge única entre aquest conjunt de samarretes, el club va decidir apostar per un disseny en diagonal, que aporta dinamisme, força i modernitat a unes samarretes que marquen la diferència.

El vermell guanya presència en l’equipació.- Els pantalons seran vermells. Les mitgetes també, enlloc del negre que vam veure la temporada passada. Aquesta mesura, a més d’una qüestió estètica, afavoreix el fet de poder jugar amb la seva primera samarreta quan coincideix amb equips que també tenen samarretes ratllades.

Esquena llisa i dorsals blancs.- Una altra novetat la trobem a l’esquena, on desapareixen les ratlles i el disseny és completament vermell. Els dorsals seran, aquesta temporada, de color blanc en lloc del negre de la temporada passada. Tot i tenir majoritàriament color vermell, l’equipació té una sèrie de detalls en blanc en zones com el coll, les mànigues, els laterals dels pantalons i el nom de l’equip que apareix a les mitgetes.

Marathonbet, al frontal.- El Girona FC tindrà, per primera vegada a la màxima categoria, un patrocinador al pit de la samarreta. Marathonbet ocuparà el frontal de les equipacions d’aquesta temporada i la següent, en virtut de l’acord de patrocini que el club va fer públic ahir. El nou patrocinador principal del Girona és un dels líders globals del món de les apostes esportives, amb més de 20 anys d'experiència en el sector. Compta amb acords de patrocini amb clubs com Manchester City, Dinamo de Moscou i Hibernian FC.

Orgull Gironí.- El nou patrocinador ocupa l’espai que anteriorment havia lluït "Orgull Gironí", però el lema que els seguidors gironins van escollir massivament també tindrà el seu espai, en aquest cas, a la part posterior del coll de la samarreta.

La senyera.- La nova samarreta manté la senyera a la part frontal, en el mateix espai que ocupava la temporada passada.

El logotip de LaLiga ocuparà la màniga dreta mentre que la màniga esquerra mantindrà el del Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona.

La nova samarreta 2018-2019