El Girona goleja l"Alavés (0-3) amb un doblet de Mata i manté el pols per l"ascens directe

El Girona FC es manté en ascens directe Primera divisió després de golejar a domicili al Deportivo Alavés per 0-3, amb un doblet de Mata inclòs.

El partit va començar amb domini altern tot i que al minut 3 Fran Sandaza  podia haver marcat ja el primer gol. El davanter del Girona veuria també com li anul·laven un gol per fora de joc. Davant l"allau de joc visitant, l"Alavés va reaccionar i va fregar el gol amb accions protagonitzades per Juanma i Manu Barreiro. No obstant això, en el minut 25 va arribar el 0-1 per al Girona quan Jaime Mata va rebre una pilota i, després de superar els defenses rivals, va batre per baix a Iñaki Goitia. L"Alavés va jugar a partir de llavors a la contra i va intentar la igualada en accions protagonitzades gairebé sempre per Manu Barreiro. Malgrat tot, amb la victòria gironina per la mínima es va arribar al descans.
La segona part no podia començar millor per als de Machín. A la sortida d"un córner, Mata aconseguia el segon gol, que va donar tranquil·litat als gironins. Ja a la recta final del partit, Felipe Sanchón va posar el tercer en el marcador amb un xut creuat després d"una passada de Juanlu. Amb aquesta victòria el Girona es consolida en la segona posició, en solitari, i avantatja a l"Sporting de Gijón en dos punts, després de l"empat dels asturians a Alcorcón. Els de Machín reben diumenge al Llagostera a Montilivi. El partit es jugarà a les 16:15 hores.

Fitxa tècnica
Alavés (0) .- Goitia, Medina, Laguardia, Jarosik, R. García, Manu (Juli), Toribio, Juanma, Lanza, Sangalli (Despotovic) i Barreiro.
Girona (3) .- Becerra, Aday, Ramalho (Pablo Íñiguez), Richy, Carles Mas, Juncà (Juanlu), Pere Pons, Granell, Eloi (Felipe), Mata i Sandaza.

Gols
0-1 Mata, min. 24.
0-2 Mata, min. 52.
0-3 Felipe, min. 88.

Àrbitre
José Luis Lesma López (comitè madrileny). Va amonestar  Ramalho, Granell, Sandaza i Mata per part del Girona i a Medina, Manu i Laguardia per part de l"Alavés.

Incidències
Partit corresponent a la 39a. jornada de la Segona divisió, disputat a Mendizorroza davant 8.136 espectadors.