El Girona guanya amb solvència en el retorn de Primera a Montilivi

Els gols de Stuani, Castellanos i l'autogol de Duarte fan que els tres punts es quedin a Montilivi

El retorn de la Primera Divisió a Montilivi ha començat amb una bona acció de Riquelme que ha xutat fregant el pal (1’). El Girona ha portat el pes del joc i Yangel ha rematat de cap fora una bona centrada de Riquelme (19’). La més clara del Getafe ha estat al minut 28 quan els visitants han enviat la pilota al travesser. Poc després, Aleix Garcia ha posat a prova Soria en un llançament de falta. En el tram final de la primera part, Stuani va fer esclatar Montilivi obrint la llauna a l’aprofitar una pilota penjada a l’àrea.

La segona part ha iniciat de manera immillorable pel Girona. Un refús de Domingos Duarte ha batut Soria i ha fet que els blanc-i-vermells doblessin l’avantatge el marcador. El partit s’ha tornat boig i en pocs minuts el VAR ha anul·lat un penal al Girona i un gol al Getafe. Poc després, Yangel ha assistit al Taty perquè l’argentí fes el tercer amb una vaselina de categoria. Amb el 3-0, Michel ha fet debutar Reinier i Javi Hernández, els dos darrers fitxatges del Girona. A poc més de 15’ pel final, Unal ha retallat distàncies amb un xut des de la frontal.

Primera victòria de la temporada per un Girona que rebrà divendres el Celta a Montilivi amb l'objectiu de sumar sis punts de sis possibles.