El Girona ho intenta fins al final, però acaba caient al Power Horse Stadium

Els gols de Riquelme i Stuani no són suficients per sumar davant l'Almeria

Míchel va tornar a la línia de quatre en la visita a Almeria. Arnau, Santi Bueno, Bernardo i Miguel van formar-la, en un matx on l’altra gran novetat va ser la presència conjunta de Stuani i Taty a l’onze. La primera arribada va ser blanc-i-vermella amb un remat de Riquelme per sobre de la porteria local. A punt del quart d’hora, l’Almeria va avançar-se amb un remat de cap de Baptistao al que no va poder arribar Juan Carlos. Minuts després, un malentès entre Bernardo i Juan Carlos va permetre El Bilal Touré anotar el 2-0. A poc d’arribar al descans, Embarba va fer el tercer amb un golàs de falta.

La segona meitat va començar de manera fantàstica pels interessos gironins. Riquelme va retallar distàncies amb un xut des de fora de l’àrea que va superar Fernando. El Girona va animar-se i Santi Bueno va rematar de cap massa picat en una bona centrada d’Aleix Garcia. A falta de poc més de deu minuts pel final, Fernando va aturar una pena màxima a Stuani. Només dos minuts més tard, Stuani sí va poder batre Fernando en un nou penal a favor dels gironins. Al darrer minut del temps afegit, Yangel va batre Fernando, però l’àrbitre va anul·lar el gol per suposada falta del futbolista gironí.

Derrota per la mínima del Girona a Almeria en un matx on els de Míchel van anar de menys a més i van merèixer més després d’una fantàstica segona meitat. Diumenge, nova oportunitat de sumar a Montilivi davant CA Osasuna.