NOTICIES

El Girona invertirà aquest estiu 2,6 milions en obres de millora de l’estadi de Montilivi

La nova il·luminació amb quatre torres noves de més de 30 metres i 258 projectors LED, el nou pàrquing a l'antic annex i l'ampliació de Gol Sud, principals novetats

Tornar

02/08/2018 17:35

Noves inversions a Montilivi

El Girona FC invertirà aquest estiu 2,6 milions d’euros per executar les obres de millora previstes a l’estadi. La major part de la inversió es destinarà al nou sistema d’il·luminació de Montilivi tot i que els treballs inclouen des de la transformació del camp annex en pàrquing a la cimentació de les graderies temporals, que s’amplien al Gol Sud amb 1.000 noves places. La  Tribuna comptarà amb 174 nous seients VIP i la megafonia s’ha renovat totalment doblant la potència actual, fins als  68.000 watts. La coordinació de la gestió integral de les obres ha anat a càrrec de l’empresa gironina Nexxo Project Management, que també s’encarrega de la direcció d’obra.

Il·luminació de Primera.- La nova il·luminació de Montilivi ha necessitat d’un projecte elèctric nou i la posada en marxa d’un Centre de Transformació propi per abastir de la potència necessària les noves torres que s’aixecaran en els propers dies. Es tracta de quatre torres còniques dodecagonals, amb alçades d’entre 30 i 33 metres,  que incorporaran projectors amb tecnologia LED del model Arena Vision de Philips. L’estadi comptarà en total amb 258 projectors, amb una potència total de 340.000 watts. Una instal·lació que permetrà la retransmissió televisiva amb tecnologia 4K. A més, la nova instal·lació compta amb un generador de backup que s’activa en dècimes de segon en cas d’un tall inesperat del fluid elèctric.

Cimentació de les graderies i 1.000 places més a Gol Sud.- Les graderies temporals han vist reforçada la seva cimentació i compten ja amb llicència municipal per un termini de cinc anys. Els treballs al voltant de l’estadi també han consistit en la renovació de les conduccions per on discorre el cablejat per a les retransmissions televisives i l’accés del sistema de transmissió del senyal fins al TV Compound.

La construcció de l’ampliació de la Grada de Gol Sud, de nou executada per la reconeguda companyia suïssa Nussli, permetrà guanyar 1.000 noves places a Montilivi i arribar a un aforament proper a les 14.500 localitats. De les 1.000 noves places 300 es destinaran a abonats, 300 a entrades i 400 per a seients VIP, amb accés als boxs adjacents amb càtering que s’hi serveix en cada partit. Juntament amb l’ampliació de la graderia de Gol Sud també es milloren els accessos per al públic d’aquesta zona, amb un increment dels torns d’entrada que passen dels cinc actuals a un total de 8 exclusius per a aquesta zona, amb l’objectiu de facilitar l’entrada i sortida del públic els dies de partit.

Nous seients VIP de Tribuna.- Les antigues llotges d’empresa de Tribuna baixa donaran pas a 174 nous seients VIP amb serveis addicionals com beguda durant els partits i accés a la zona de càtering a la mitja part. Es tracta d’una nova zona amb còmodes seients entapissats que permetran els usuaris viure els partits amb la màxima proximitat al terreny de joc i el màxim confort.

Nou vídeo-marcador.- L’estadi de Montilivi estrenarà aquest estiu un nou vídeo-marcador amb tecnologia LED de darrera generació que s’instal·larà en el mateix emplaçament de l’actual.

Xarxa anticoloms.- La part inferior de la Tribuna es recobrirà amb una xarxa de polietilè amb forats de 5,5 cm. tensada amb cables d’acer per evitar la parada de coloms i eliminar els inconvenients que aquestes aus ocasionen als espectadors.

Nou aparcament annex.- L’antic camp annex d’entrenament es reconvertirà en un aparcament per a Club i VIP. En total, es guanyaran 145 places que estaran disponibles en els propers dies.

Zones per a persones amb mobilitat reduïda.- El club ha treballat juntament amb MIFAS per millorar la comoditat a l’estadi de les persones amb mobilitat reduïda. Per aquest motiu, es crearan noves places a Gol Sud, Tribuna i Preferent. Aquests usuaris disposaran també d’una trentena de places d’aparcament especials per a aquest col·lectiu.

Megafonia.- El Girona FC ha endegat una renovació total de la megafonia i el sistema d’àudio de l’estadi. Després d’un exhaustiu estudi acústic, el projecte final multiplica per 2,5 la potència del sistema de so del complex fins a arribar als 68.000 watts totals, el que permetrà gaudir a l’estadi d’una immillorable experiència acústica. Els sistemes instal·lats s’han encarregat a la prestigiosa empresa americana QSC.

Regeneració de la gespa.- El Girona FC ha aprofitat l’aturada estiuenca per dur a terme un procés de sanejament de la gespa per deixar el terreny de joc en condicions immillorables per a la pràctica futbolística. 

Branding i senyalètica.- La senyalització de l’estadi tant interior com a l’exterior es renovarà totalment. La part exterior de la graderia de Gol Nord es recobrirà amb una lona nova. A més, es renovarà el túnel de vestidors i es canviarà la publicitat dels patrocinadors de les tanques actuals de l’estadi.

Agenda primer equip

10 DES

21:00 Estadio San Mamés

Partit

Jornada15 Athletic Club - Girona FC

16 DES

12:00 Ramón Sánchez-Pizjuán

Partit

Jornada16 Sevilla FC - Girona FC

Veure agenda