NOTICIES

El Girona lluirà “Orgull Gironí” al frontal de la samarreta de joc

La massiva resposta positiva dels Socis en una consulta digital ha fet que el club prengui la decisió de plasmar el lema “Orgull Gironí” al frontal de les samarretes de joc fins a final de temporada.

Tornar

22/02/2018 11:24

La massiva resposta positiva dels Socis en una consulta digital ha fet que el club prengui la decisió de plasmar el lema “Orgull Gironí” al frontal de les samarretes de joc fins a final de temporada.

El Soci, clau en la decisió

A principis de febrer, el club va celebrar una consulta digital on els Socis podien votar quin lema apareixeria a l’interior del coll de la samarreta de la temporada vinent. Els resultats van ser aclaparadors: Dels més de 2.000 Socis que van votar entre les 6 opcions disponibles, més del 60% de les respostes van ser per “Orgull Gironí”.

El club, a l’analitzar la resposta positiva cap aquesta opció, va decidir plasmar-la no només a la samarreta de la pròxima temporada sinó que també a la d’aquesta temporada aprofitant la disponibilitat de l’espai més important a la samarreta.

Fins a final de temporada mentre no hi hagi patrocinador principal

Mentre el club segueix negociant amb diferents empreses interessades en patrocinar el frontal de la samarreta blanc-i-vermella, s’ha pres la decisió d’aprofitar aquest espai disponible per donar visibilitat un lema que resumeix el que sent actualment l’afició blanc-i-vermella.

Si no es tanca cap patrocini abans d’acabar la temporada, el primer equip competirà amb els equips més grans de la lliga lluint el lema ‘Orgull Gironí’ fins a final de temporada.

Orgull Gironí

El lema apel·la al sentiment que els seguidors, jugadors i treballadors del club senten per la trajectòria del club durant els últims anys. Han estat anys de lluita, treball, sacrifici i perseverança per, per fi, aconseguir el somiat ascens i poder viure aquesta històrica temporada a la màxima categoria. Un orgull que l’aficionat del Girona duu a flor de pell des d’aquell inoblidable 4 de Juny de 2017.

Disponible a la botiga de forma solidària

A partir d’avui mateix, els aficionats que desitgin estampar-se el nou lema al frontal de la seva samarreta ho podran fer a la botiga de l’estadi i, a més, de manera solidària. L’estampació tindrà un cost de 6€ i per cada estampació es destinarà 1€ per un projecte social que el club presentarà durant les properes setmanes.

 Per als aficionats que comprin una de les samarretes de joc a través d’internet, també podran demanar l’estampació del lema a través de la botiga online del club.

 

 

 

 

 

 

Agenda primer equip

24 GEN

21:30 Estadio Santiago Bernabéu

Partit

Jornada8 Real Madrid - Girona FC

27 GEN

16:15 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada21 Girona FC - FC Barcelona

Veure agenda