CA

El Girona mereix més en la derrota a Tenerife

Un golàs d'Alex Baena ha equilibrat el partit només començar la segona part

El Girona ha perdut avui per 2 a 1 a l’Heliodoro Rodríguez López de Tenerife en un partit en que l’equip ha merescut més. Míchel ha introduït diversos canvis en l’11. Calavera ha entrat en el lloc d'Arnau, Kébé per Terrats i Jairo ha reaparegut després de la sanció. El canari s'ha situat més avançat, deixant el carril esquerre per Valery. Mellot ha avançat els locals en el minut 14. Baena, just després del descans, ha fet la igualada amb un espectacular xut que ha entrat per l’escaire esquerre de la porteria tinerfenya. Amb els pas dels minuts, l’equip, molt mermat per les baixes i les sancions - Míchel havia convocat fins a 5 jugadors del filial - ha anat cedint el control del partit al Tenerife. Tot i això, el Girona es podria haver avançat en algun contraatac desbaratat finalment per la defensa local. En el minut 80, Enric Gallego ha posat el 2-1 en el marcador a favor del Tenerife. Un equip que acabaria amb 10 per l’expulsió amb vermella directa de Pablo Larrea per una dura entrada sobre Baena. Míchel ha fet debutar el davanter Dawda Cámara que s’ha estrenat així amb el primer equip en partit oficial. El Girona rep diumenge el Cartagena a Montilivi.