CA

El Girona millora però cau davant l'Almeria

El conjunt entrenat per Rubi s'ha avançat per dues vegades en el marcador

El Girona ha ofert una bona primera meitat, amb més atreviment i presència a l’àrea rival. Amb Darío Sarmiento, avui titular, i Alex Baena a les bandes, els de Míchel Sánchez han generat diverses ocasions però no han trobat premi. L’Almeria, per la seva banda, s’ha demostrat un conjunt molt perillós que podria haver-se avançat en el marcador sinó fos per que l’àrbitre els ha anul·lat un gol per fora de joc.

El conjunt andalús ha fet el 0-1 només començar la segona part després d’una pèrdua en defensa. Umar Sadiq ha creuat la pilota lluny de l’abast de Juan Carlos. Deu minuts després Bernardo ha aconseguit la igualada en rematar una jugada assajada, a partir d’una falta servida per Aleix. El gol ha esperonat els gironins que, amb l’ajuda dels prop de cinc mil aficionats presents avui a Montilivi, han posat setge sobre la porteria de l’Almeria. Però quan més atacava el Girona ha arribat el segon gol visitant, obra de Robertone. En els darrers minuts, Bustos, a boca de gol, ha tingut l’empat però el seu xut ha sortir desviat.