El Girona no pot puntuar a Tarragona (3-1)

Els de Machín s'han avançat en el marcador al minut 1 però han vist com els tarragonins donaven la volta al marcador a la segona part

El Girona haurà d’esperar una setmana més per celebrar l’ascens. Després d’avançar-se en el marcador al minut 1 i anar-se’n al descans amb 0-1 a favor, els de Machín han vist com el Nàstic de Tarragona capgiraven el marcador en el primer quart d’hora de la segona part.

El partit no podia començar de la millor manera. En la primera jugada, amb 35 segons de joc,  Pablo Maffeo ha avançat el Girona d’un xut sec des de fora de l’àrea que ha sorprès el porter Reina. Amb el gol a favor, els gironins s’han sentit molt còmodes i han cedit el control del joc als tarragonins sortint al contraatac amb perill. Bounou, amb una mà prodigiosa, ha evitat l’empat abans de la mitja hora de joc. La nota negativa de la primera part, la lesió de Pere Pons, que ha hagut de ser substituït als vint minuts. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans.

A l’inici de la segona part, Manu Barreiro ha fet el gol de l’empat, amb un Nàstic bolcat a l’atac. Era el minut 50, en un allau de joc tarragoní, Uche ha fet el segon en el 59, amb un fort xut des de fora de l’àrea. L’atacant tarragoní ha tornat a marcar en el 69, la sentència d’un partit que el Girona tenia controlat a la primera meitat. Els gironins rebran diumenge el Saragossa ja en horari unificat. El partit es jugarà a les 20:00 hores.