NOTICIES

El Girona ofereix als abonats 5.000 entrades de franc per viure el derbi al Camp Nou

S'ofereix també la possibilitat de viatjar gratis al partit en els autobusos organitzats des de Montilivi

Tornar

12/09/2018 20:19

Amb motiu de la possibilitat que el partit Girona FC – FC Barcelona de la jornada 21 de la Liga Santander es disputi fora de l’Estadi de Montilivi, el Girona FC ha elaborat una sèrie de mesures per compensar els seus abonats.

Un d’aquestes opcions serà assistir, amb una entrada de franc, al partit FC Barcelona- Girona FC del 23 de setembre al Camp Nou. El Club ha reservat la quantitat de 5.000 entrades per als seus abonats. L’entrada serà d’una zona assimilable on l’abonat té el seu seient a Montilivi, segons disponibilitat. El Girona ofereix també la possibilitat de viatjar gratis al Camp Nou en els autobusos organitzats pel club.

Si el partit de la segona volta finalment es juga a Estats Units, el Club, de forma addicional, abonarà el 20% del preu pagat per l’abonament de temporada als que hagin disposat d’aquesta entrada al Camp Nou. En el cas de que el partit de la jornada 21 s’acabi disputant a l’Estadi de Montilivi, l’abonat que s’hagi adscrit a aquest mètode de compensació podrà fer ús del seu seient habitual sense cap perjudici per haver triat aquesta compensació.

L’abonat que trïi l’entrada gratuïta per al derbi al Camp Nou renunciarà, de fet, a qualsevol altra possible alternativa de compensació com:

- Viatge a Miami amb entrada al partit.

- Devolució econòmica del import del 40% del abonament anual satisfet per l’abonat durant la temporada actual en cas de no acceptar cap de les opcions de compensació.

El Girona FC ha posat en marxa un microsite dins la seva web oficial on poder adscriure’s a l’opció de l’entrada per al FC Barcelona - Girona FC i el desplaçament en bus fins al Camp Nou.

SOL·LICITA ARA LA TEVA ENTRADA DE FRANC AL CAMP NOU

Entrades a la venda per a socis

El Girona també ha posat a la venda per a socis 174 entrades de la Zona Visitant del Camp Nou. El preu de les entrades que el Girona FC disposa en aquesta zona és de 69€, i estan disponibles fins al dijous 20 de setembre a les 23:59h o fins a exhaurir existències. Aquests socis tenen també la opció de demanar afegir-se al desplaçament organitzat pel club a un preu de 12€ per persona.

COMPRA ARA LA TEVA ENTRADA DE VISITANT AL CAMP NOU