El Girona perd al Coliseum (2-0)

Tot i la derrota, els d'Eusebio continuen dependent d'ells mateixos per mantenir la categoria

El Girona ha perdut avui per 2-0 a Getafe però continua depenent d’ell mateix per mantenir la categoria. Els d’Eusebio han sortit al camp amb la baixa per lesió de Stuani - l'ha rellevat Doumbia, l'home més avançat d'un equip que ha apostat per Juanpe, per ocupar el lateral esquerre. Els gironins no han tingut opcions de puntuar al Coliseum, amb poca presencia ofensiva i poca capacitat de portar perill a la porteria de David Soria, que només ha hagut d’intervenir en la primera part per aturar una rematada de Portu. Els de Bordalás s’han avançat poc després del primer quart d’hora aprofitant una errada de Bernardo. Foulquier ha asistir a Jorge Molina que d’un xut creuat batia Bono. El Getafe ha encadenat diverses ocasions de perill, primer de Oliveira i després de Mata.

Les coses no han millorat després del pas pels vestidors. Molina ha enviat una pilota al pal al 57, encara que l'acció estava invalidada per fora de joc. Ángel, relleu de Mata, ha xutat fora al 63 i dos minuts més tard, Arambarri ha aprofitat un passadís per rematar massa centrat a les mans de Bounou. Eusebio ha fet sortir Planas i Roberts però ha arribat llavors l’expulsió de Borja García. Poc després, Ángel ha fet el segon. Bono, amb algunes intervencions de mèrit ha evitar el tercer. El Girona rep la semana vinent el Levante a Montilivi. El partit es jugarà diumenge a les 18:30h.