El Girona planta cara, però cau en un partit boig davant la Real Sociedad

Riquelme, Arnau i Taty, golejadors blanc-i-vermells

El partit va començar de la pitjor manera pels interessos blanc-i-vermells. Sorloth va avançar la Real Sociedad en una bona combinació dels visitants al minut 8. Però la reacció del Girona va ser immillorable. Riquelme, en una acció d’altíssim nivell va igualar el matx amb una canonada per tota l’escaire, i poc després, Arnau va capgirar el marcador amb un cop de cap. Tot i la remuntada parcial, Sorloth va empatar el partit amb un altre cop de cap poc abans del descans.

El segon acte va iniciar amb un xut des de la frontal de Castellanos que ha sorprès Remiro i va tornar a avançar el Girona. A l’equador d’aquesta part, Brais va empatar de nou amb un llançament de falta. Immediatament després, Zubimendi va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per posar el 3-4 a l’electrònic. A cinc minuts pel final, Take va fer el cinquè en un contracop.