El Girona s’enduu un punt d’Eivissa

Stuani ha transformat un penal a la primera part i els balears han empatat amb un gol de Goldar.

El Girona s’ha emportat un punt d’Eivissa en un partit igualat en el que s’han avançat els catalans amb un penal transformat per Stuani.

Ben aviat ha avisat l’Ibiza. Cifuentes ha rematat sense oposició pràcticament sobre la línia de gol i la pilota ha sortit per sobre el travesser. Els locals han continuat buscant desnivellar el marcador i un xut a boca de canó de Castel ha forçat Juan Carlos a fer una gran aturada. Un minut després un defensa balear ha fet caure dins l’àrea Samu Saiz i l’àrbitre ha xiulat penal. La pena màxima l’ha transformat Stuani fent pujar el 0 a 1 al lluminós. Just quan es complia la mitja hora de joc els de Míchel podien haver aconseguit el segon gol. En una situació similar a la primera acció de Cifuentes, Aleix García ha llançat la pilota fora quan es trobava a uns dos metres de la línia de porteria. En els vint minuts finals de la primera part l’Ibiza ha dominat i pressionat als gironins, afortunadament sense resultats.

En el segon temps l’Ibiza ha continuat buscant l’empat i ha obligat la defensa i el porter gironins a esforçar-se al màxim. Malgrat tot, els de Míchel no han pogut evitar l’igualada que s’ha produït després que Juan Carlos rebutges un cop de cap balear i Goldar empenyés l’esfèrica al fons de la xarxa. Això ha servit perquè els blanc-i-vermells posessin una marxa més gaudint d’ocasions per desequilibrar el marcador especialment l’ha que ha tingut Valery i que ha aturat Germán i una de Stuani, en el minut final, que ha creuat massa la pilota.