El Girona supera al Valencia gràcies a una diana de Borja Garcia

Els blanc-i-vermells sumen tres punts d’or en el partit on han deixat la porteria a zero per primera vegada a la temporada

El Girona ha aconseguit una importantíssima victòria superant el Valencia a Montilivi. Un solitari gol de Borja Garcia a l’equador de la segona part ha estat suficient per sumar un triomf vital en la lluita per la permanència.

L’inici de partit ha estat animat. Taty i Aleix Garcia han estat ben a prop del gol, però cap dels dos ha trobat porteria. Minuts més tard, han apareguts els porters. Primer Gazzaniga per evitar el gol de Musah en un contracop valencianista, i més tard Mamardashvili a xut de Borja. Passada la mitja hora de joc, Cavani ha creuat en excés el seu xut, i Borja i Aleix Garcia tampoc han estat encertats en una doble clara ocasió local. A la darrera jugada de primer acte, Taty ha tingut l’1-0, però el seu cop de cap ha marxat alt.

La segona part ha començat sense grans aproximacions. No ha estat fins al minut 64, quan Riquelme ha centrat a la perfecció des de la dreta i Borja ha rematat al fons de la xarxa per fer el primer. Minuts més tard, Tsygankov ha fet el seu debut amb la samarreta del Girona. Poc abans d’un tram final de bogeria. Stuani ha tingut el gol en dues ocasions, però Mamardashvili ha estat descomunal. Yangel Herrera també ha pogut sentenciar el matx, però la seva rematada ha sortit per sobre la porteria del Valencia. Al minut 90, Gazzaniga ha aturat segur un xut mossegat dels de Voro per tancar la porteria per primera vegada en la temporada.

Tres punts vitals per un Girona que ja suma vint-i-quatre i tancarà la jornada cinc per sobre de la zona de descens. La setmana vinent, els blanc-i-vermells visiten el Cádiz, divendres a les 9 de la nit.