El Girona tanca l'any derrotant el Burgos (3-1)

Juanpe, i Stuani, que ha sumat un nou doblet, han estat els autors dels gols gironins

El Girona ha guanyat avui el Burgos a Montilivi, per 3 a 1, i tancarà la primera volta, prèvia a l’aturada nadalenca amb 31 punts. Juanpe, en el minut 19 ha fet el primer gol que ha obert a l’equip el camí de la victòria. Poc després Àlex Baena ha pogut fer el segon però el seu xut ha topat amb el porter Caro. En el 28, Samu Sáiz ha fet impactar la pilota al travesser. L’equip s’agradava i, malgrat alguna contra burgalesa, dominava el partit. En el minut 40, Stuani ha fet el marcat el segon gol després d’una passada magistral de Baena. Just abans del descans Samu Sáiz ha posat la pilota a peus de Stuani en una jugada de tiralínies però Caro ha evitat per segon cop el gol dels gironins.

El Burgos ha escurçat distàncies al quart hora de joc de la segona part. Guillermo, que havia entrat al descans, ha enviat al fons de la porteria una passada dins de l’àrea gironina. El gol no ha trastocat els plans de l’equip que ha tornat a buscar porteria rival i controlant el joc, amb triangulacions, passades a l’espai i combinacions de gran bellesa estètica. En el 75, Stuani ha fet el tercer, segon en el seu compte particular. L’uruguaià en porta ja 14. En el 83, doble ocasió per al Girona però Caro per dos cops ha evitat el gol, primer de Stuani, i en el rebuig, de Bustos. Amb el 3 a 1 s’ha arribat al final. El Girona començarà l’any visitant El Alcoraz el 2 de gener.