CA

El Huesca s'endú els 3 punts de Montilivi

El conjunt aragonès s'ha avançat per dos cops en el marcador en un partit de domini gironí

Santi Bueno ha tornat avui a l’onze per conformar una defensa de tres centrals amb Bernardo i Juanpe. El canvi de dibuix ha donat consistència al darrere però també ha portat perill en atac amb l’arribada per les bandes de Jairo i Arnau. El maresmenc, precisament, ha estat el protagonista d’un dels dos gols que l’àrbitre ha anul·lat per fora de joc al Girona en la primera part. L’altre ha estat obra de Nahuel Bustos. Els de Míchel han dominat a la primera un Huesca que no ha posat en risc la porteria de Juan Carlos.

El Huesca s’ha avançat en el marcador en la primer jugada de la segona part. Marc Mateu ha creuat la pilota des de l’interior de l’àrea, lluny de l’abast de Juan Carlos. El Girona s’ha abocat a partir de llavors sobre la porteria visitant i en el 70, poc després de saltar al camp, Pablo Moreno ha fet l’1 a 1. Quan més atacava el Girona, que ha gaudit de diverses ocasions de gol, el Huesca ha marcat el segon en una de les poques aproximacions de la segona meitat. Era el minut 83 i el gol ha caigut com gerro d’aigua freda. en el descompte el Huesca ha fet el tercer amb el que s'ha arribat al final.