Els penals decideixen la Copa Catalunya

Després d’acabar els noranta minuts amb empat a zero, els onze metres van decantar (4-3) el títol cap el costat grana.

Els 3.317 espectadors del Mpal. d’Olot van ser testimonis d’un partit igualat com així va reflectir el marcador. Malgrat que no van haver-hi gols en els noranta minuts el joc va ser vistós amb accions de perill per ambdues bandes.  A la primera part la possessió va estar molt repartida entre els dos conjunts. El Girona va comptar amb René com un actiu important aturant un perillós cop de cap d’Uche. El porter del Nàstic també va tenir un paper destacat, especialment en una gran jugada personal d’Eloi que va robar la pilota al mig del camp i avançant fins l’àrea rival va connectar un xut que va neutralitzar Perales. En aquests primers quaranta-cinc minuts els blanc-i-vermells –ahir de blau, com a visitants- va tenir una altra gran oportunitat de desnivellar el marcador en una acció de Juan Cámara. El xut de rosca del futbolista de Jaén va fregar el pal esquerre del marc tarragoní.

Malgrat que la segona part va començar com la primera, amb una gran intervenció de René que evitava el gol grana, els gironins van ser els dominadors d’aquests quaranta-cinc minuts. Amb més control de l’esfèrica i més desplegament ofensiu, van buscar el gol de la victòria, que finalment no van poder materialitzar. Machín va activar la banqueta fent sortir Granell, Sandaza, Coris, Longo, Portu i Chele però el resultat, al final del temps reglamentari, no es va moure i es va procedir al llançament de la tanda de penals. Finalment l’atzar dels onze metres va donar la Copa Catalunya als tarragonins.