NOTICIES

Exhaurides les entrades per als partits contra el Betis i l’Espanyol

El club demana als abonats que no puguin assistir que alliberin el seu seient. Les entrades per al partit contra el València s'han posat a la venda avui, amb prioritat per als socis.

Tornar

13/04/2018 12:13

Montilivi tornarà a presentar una entrada excel·lent en els partits d'avui contra el Betis i del diumenge 22 davant de l’Espanyol. Tal com va succeir en l’anterior partit a l’estadi, s’han exhaurit ja les entrades per a la visita dels dos equips. El club fa una crida als abonats que no puguin assistir als partits per que alliberin el seu seient.

Pots alliberar el seient aquí: https://entradesgironafc.koobin.com/ca/zona-abonats

D’aquesta manera l’abonat podrà treure un rendiment al seu carnet i satisfer a la vegada la necessitat de comprar entrades d’altres aficionats, amb l’objectiu de mantenir el caliu i suport de l’afició cap a l’equip.

El servei d’alliberament de seient està actiu a través de la web oficial. El club posarà a la venda els seients alliberats i en cas que la localitat es vengui, l’abonat acumularà un crèdit del 40% de l’import de la venda, un cop descomptades les despeses de servei i l’IVA.

El crèdit acumulat es podrà descomptar del preu de la renovació de l’abonament de la temporada següent i per un valor no superior al 50% del seu preu. Si el soci sol·licita la baixa voluntària de l’abonament per a la següent temporada, no renova o el cedeix a una tercera persona, perdrà el descompte per les cessions de seient de la darrera temporada.

Entrades per al Girona-València

Les entrades per al partit que enfrontarà al Girona amb el València a Montilivi, últim de la temporada a l’estadi, es posen a la venda d'avui, amb prioritat per als socis.

El partit estarà a la venda primer de forma exclusiva per als socis des del divendres 13 a les 12h fins al dilluns 16 a les 18h. A partir de llavors s'obrirà al públic general. Els socis podran comprar al web, a la botiga (a partir de dilluns) i a la taquilla. En el web es demanarà l'ID + PIN i a la  botiga i a la taquilla s’haurà de dur el carnet de soci per acreditar la seva condició de soci. Cada soci podrà comprar fins a dues entrades per a aquest partit.

 

Agenda primer equip

24 GEN

21:30 Estadio Santiago Bernabéu

Partit

Jornada8 Real Madrid - Girona FC

27 GEN

16:15 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada21 Girona FC - FC Barcelona

Veure agenda