NOTICIES

Girona FC Acadèmia, el nou canal del futbol base del Girona FC

El club posa en marxa perfils específics a twitter i Instagram per acostar el creixement del futbol formatiu als aficionats

Tornar

11/12/2020 11:16

El Girona FC aposta per un nou canal de comunicació amb la creació dels canals de de Twitter (@GFCAcademia) i Instagram (@GironaFCAcademia), perfils on els seguidors del club podran seguir tota l’actualitat del futbol base blanc-i-vermell.

El club obre aquesta nova via de comunicació amb l’objectiu d’apropar el creixement del futbol base del Girona FC a tots els aficionats. A Girona FC Acadèmia podreu trobar els resultats de tots els equips de la base, així com els millors resums i imatges dels partits més destacats del cap de setmana.

En aquests perfils també tindran cabuda entrevistes als protagonistes del cap de setmana, reportatges i d’altres continguts d’interès sobre els equips del futbol base del Girona FC.

Segueix-nos a les xarxes socials de Twitter (@GFCAcademia) i Instagram (@GironaFCAcademia) i no et perdis les notícies més destacades sobre les futures promeses del Girona FC.

Agenda primer equip

23 GEN

18:15 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada22 Girona FC - RCD Espanyol de Barcelona

Veure agenda