CA
primer equip

Girona FC i Real Zaragoza empaten a Montilivi

Stuani rescata l'equip en el 86 després que el VAR anul·lés dos gols a Bustos i Aleix a la primera part

Míchel ha repetit el mateix onze de la darrera jornada a Miranda. I com en aquell partit Bustos ha vist com li anul·laven un gol, avui per fora de joc. El Girona ha dominat en els primers minuts. Arnau hauria pogut avançar el Girona però la seva rematada ha sortit alta. L’equip es trobava còmode però les aproximacions no han trobat el premi del gol. En el darrer minut de la primer part l’àrbitre ha anul·lat un gol d’Aleix Garcia per mans prèvies de Bustos.

El Real Zaragoza ha apretat més a la segona part i ha trobat el seu premi en el 70. Vada ha culminat una jugada per la banda dreta per avançar-se en el marcador. En la jugada següent Ureña, que havia entrat des de la banqueta, podria haver empatat el partit però el seu xut ha sortit fora quan Montilivi ja cantava gol. En el 86, Stuani ha rebut una passada de Darío i amb un fort cop de cap ha aconseguit 1-1, al final, definitiu.