CA

Girona i Sporting es reparteixen els punts

El Girona, amb un gol de Borja García, ha igualat un marcador en el que s'havien avançat els visitants.

La primera part ha començat amb uns primers minuts trepidants amb opcions pels dos equips. En el dos ha arribat la primera del Girona. Una falta indirecta que ha llançat Granell i el cop de cap de Diamanka s’ha perdut sobre el travesser de la porteria de l’Sporting. Un minut després ha estat Jairo. El futbolista canari ha engaltat un fort xut des de fora de l’àrea i Mariño, porter dels visitants ha hagut de respondre amb una gran intervenció. No s’havia complert el minut deu quan l’ocasió de perill ha estat a mans de l’Sporting. Juan Carlos ha blocat el xut del davanter rival. Després d’aquests moments el partit ha entrat en una fase de tempteig amb arribades a les porteries rivals però amb passades inacabades que no han generat situacions clares de perill.

Els segons quaranta-cinc minuts han començat amb el canvi d’Aday per Mojica i amb un Girona buscant el gol. Es notava, en tot cas i per ambdós equips, que aquest era el primer partit de la temporada, en el que els futbolistes estan assimilant els nous sistemes i els nous companys. La primera intenció clara de perill ha estat un molt bon xut de Borja García -molt actiu durant tot el matx- i al que ha respòs Mariño amb una gran aturada. Poc després d’aquesta acció l’àrbitre ha mostrat la vermella a Damián Pérez i el quadre visitant s’ha quedat amb deu homes. Malgrat això a partir d’aquest moment els jugadors de José Alberto López han gaudit de les millors ocasions com quan el porter del Girona ha salvat una acció clara de gol en quedar-se sol un futbolista visitant. Juan Carlos ha tapat molt bé la porteria i ha desviat l'esfèrica. O en el minut 80 quan de nou Juan Carlos ha enviat a corner un xut enverinat. I a quatre minuts del final una gerra d’aigua freda. Aitor García feia pujar el 0-1 al marcador. Però els d’Unzué no han baixat els braços i han posat setge a la porteria de Mariño. El premi ha arribat tres minuts més tard quan Borja García enviava l’esfèrica al fons de la xarxa visitant empatant el partit. En els set minuts d’afegit els de Montilivi han intentat la remuntada però l’espessa defensa de l’Sporting dins l’àrea gran ho ha impedit.