NOTICIES

Gràcies Richy!

El jugador gallec deixa el Girona després de defensar al llarg de sis temporades la samarreta de l'equip de Montilivi.

Tornar

13/06/2017 18:58

Richy deixa el Girona convertit en un referent per als companys i per als aficionats; un autèntic Capità. El propi futbolista gallec explica que ha esdevingut un gironí més, enamorat de la ciutat i plenament integrat en el seu teixit social. El Girona ha marcat Richy i Richy també ha deixat petjada al Girona.

Justament les paraules del seu entrenador, Pablo Machín, deixen clar el valor del futbolista: “És el millor jugador que he entrenat mai en la seva posició”. No cal dir més.

Les xifres diuen que Richy ha defensat la samarreta de l’equip de Montilivi al llarg de 6 temporades en les que ha jugat 133 partits i ha marcat 6 gols. Tot i que la darrera ha estat una campanya complicada per al de Vigo, en que s’ha hagut de recuperar dels seus problemes al genoll esquerre, el central ha pogut arribar a temps i jugar uns minuts per poder gaudir d’un ascens pel que ha vingut lluitant des que va arribar a Girona.

Qui és Richy per l’equip i pels aficionats es va poder apreciar, exactament quan va jugar aquests minuts en el Girona-Zaragoza. Quan es va produir el canvi, tot l’estadi, dret, cridava el seu nom. Richy també ha fet Història!

Demà, a les 11:15h., tindrà lloc una roda de premsa a l’estadi en la que el Girona vol retre homenatge a la trajectòria de Richy. Hi participaran el propi jugador, el president Delfí Geli i el Director Esportiu, Quique Cárcel.

Agenda primer equip

10 DES

21:00 Estadio San Mamés

Partit

Jornada15 Athletic Club - Girona FC

16 DES

12:00 Ramón Sánchez-Pizjuán

Partit

Jornada16 Sevilla FC - Girona FC

Veure agenda