NOTICIES

MedPlaya enforteix la seva vinculació amb el Girona

La cadena hotelera es converteix en un dels principals patrocinadors del Club.

Tornar

01/08/2019 15:20

El retorn a Primera Divisió. Aquest és l’ambiciós i il·lusionant repte d’aquesta temporada pel Club de Montilivi. I aquest serà un camí complicat que el Girona no vol fer sol, sinó acompanyat i amb tota la força dels nostres patrocinadors. Per aquest motiu la cadena hotelera Medplaya reforça, des d’avui, el seu compromís consolidant-se com un dels patrocinadors principals del Club.

Compromesos amb l’esport

MedPlaya ha mostrat sempre la seva vinculació amb l’esport, el territori i la societat gironina. L’empresa i el Club estan estretament vinculats històricament i la cadena hotelera, nascuda a la mateixa demarcació gironina, aposta de nou pels colors blanc-i-vermells en una temporada clau.

MedPlaya reconeix i valora la plataforma de comunicació que ofereix el Girona FC als seus patrocinadors, garantint una notable repercussió i notorietat tant a Girona com també arreu de Catalunya i la resta de l’estat espanyol.

Medplaya gestiona actualment quinze hotels a la península, ubicats en destinacions turístiques de la costa catalana i espanyola on hi ha també nombrosos Clubs que seran rivals del conjunt gironí aquesta temporada, i un hotel a Bulgària, a la costa del Mar Negre.

Agenda primer equip

13 DES

21:00 Nuevo Estadio de Los Pajaritos

Partit

Jornada20 CD Numancia - Girona FC

Veure agenda