Mirandés 0 – Girona 1: El dolç gust de la victòria!

Un gol de Richy fa que els de Machín tornin d"Anduva amb tres punts que els situen en el quart lloc de la classificació a només tres del líder.

Un gol de Richy permet al Girona donar un cop de puny sobre la taula i fer que el retrobament de les bones sensacions generi una gran victòria. Un triomf, però, que el Girona ha hagut de treballar des del primer a l"últim minut ja que el partit ha estat molt disputat. Això és el que ha demostrat el Mirandés tan bon punt iniciar-se el matx, intentant fer-se amb el control de la situació. Però quan es complia el primer quart d"hora, Richy ha llançat un potent xut de falta que Imanol no ha pogut aturar, fent pujar el 0 a 1 al marcador i deixant tocats als locals.El Mirandés no s"ha rendit  i ha pressionat de nou, però els blanc-i-vermells molt ben situats en totes les línies han sabut tallar qualsevol intent de reacció. A la segona part s"ha repetit l"escenari dels primers quaranta-cinc minuts. El Girona, amb un excel·lent joc d"equip ha neutralitzat  la construcció del joc i els atacs del Mirandés, fent que Becerra hagués d"intervenir en comptades ocasions, especialment en alguna rematada d"Urko Vera. Fins i tot els de Montilivi han pogut sentenciar el matx amb dues ocasions d"Aday i Sandaza. En tot cas el partit ha finalitzat amb aquest 0 a 1 que situa als de Montilivi amb 56 punts, en quarta posició i a tres punts del líder, el Betis.

CD  MIRANDÉS:

Imanol Elías (Jordi Pablo, min.56), Espín, Caneda, Álex Ortiz, Kijera (Juanjo, min.65), Provencio, Aitor, Igor Martínez, Fran Carnicer (Rúper, min.56), Álex García i  Urko Vera.

GIRONA FC

Becerra, Aday, Ramalho, Carles Mas, Richy, Coris (Cifuentes, min.72), Eloi, Pere Pons, Granell, Felipe (Jandro, min.65) i Sandanza (Mata, min.85).

GOL:

0-1, min.15: Richy.

Àrbitre:

Sureda Cuenca (Col.legi Balear). Targetes grogues al Mirandés: Fran Carnicer, Kijera, Provencio, Aitor, Álex García i Rúper i al Girona:  Aday.

Incidències:

Partit corresponent a la 31ena jornada de la Lliga Adelante disputat a l"estadi d"Anduva davant 3.225 espectadors.