NOTICIES

MyChefTool, nou Partner Tecnològic Oficial del Girona FC

El Girona FC ha signat un nou acord amb l’empresa gironina My Chef Tool, qui treballa activament amb el Club per poder oferir una millor experiència a tots els assistents dels partits.

Tornar

12/11/2021 13:11

L’empresa establerta a Santa Coloma de Farners treballa conjuntament amb el Club per posar en marxa un sistema a través de l’APP oficial del Girona FC per a que tots aquells assistents a l’Estadi puguin fer les seves comandes als bars de Montilivi abans i durant el partit des del seu seient i sense haver de fer cua presencialment al Bar, podent recollir la comanda sense esperes un cop estigui preparada.

Aquesta iniciativa forma part del Pla Estratègic de Transformació Digital del Club per oferir als aficionats la millor experiència digital dins i fora de Montilivi aprofitant la tecnologia per servir millor als nostres socis i fer que la seva experiència sigui cada vegada més satisfactòria, agradable i convenient, el que ens permetre continuar augmentant la proximitat del Club amb els seus aficionats.

Sobre MyChefTool

MyChefTool és una empresa pionera en la creació d'un ecosistema per la digitalització del sector de l'hostaleria. Actualment té més de 20.000 establiments registrats a la seva aplicació, enfocada a donar solució als reptes tecnològics i digitals del sector de la restauració. Amb aquest acord, MyChefTool traslladarà els seus coneixements a l'estadi de Montilivi per tal de millorar l'experiència dels assistents.

MyChefTool comparteix amb el Girona FC l'aposta ferma per la innovació i la digitalització amb l'objectiu d'oferir als aficionats la millor experiència possible.