NOTICIES

Obert el procés de sol·licitud d'entrades per al Barça-Girona FC

El club en disposa de 534, són exclusives per a socis i valen 39€ cada una

Tornar

09/02/2018 12:00

El Girona ha obert el procés de sol·licitud d’entrades per al partit que el primer equip disputarà el 24 de febrer al Camp Nou. El club disposa de 534 entrades, 354 de les quals se sortejaran entre els socis i les 180 restants es distribuiran entre les Penyes oficials. Els interessats han d’omplir la sol·licitud entrant a https://viatges.gironafc.cat

Les entrades són exclusives per a socis. En cada sol·licitud es podrà incloure un màxim de 4 socis. El preu de les entrades serà de 39€ per persona.

 

DESPLAÇAMENT

El club ofereix la possibilitat d’apuntar-se al desplaçament en autobús fins al Camp Nou. El pla de viatge és el següent:

Anada

Sortida de Montilivi: 15:30h Arribada a Barcelona: 17h

Tornada

Sortida de Barcelona: 23:15h Arribada a Girona: 00:30h

Preu de l’autobús per persona + obsequi commemoratiu: 20€

 

DADES

Per formalitzar la petició, es demanarà el nom, cognoms, DNI i ID de soci per cada un dels inscrits. Recordem que per motius de seguretat La Liga demana que aquestes dades siguin reals. Les dades de cada soci només podran incloure’s dins d’una única sol·licitud.

 

INSCRIPCIÓ I SORTEIG

El procés de sol·licituds estarà obert fins el dijous 15 a les 23:59h. Si la demanda supera el nombre d’entrades disponibles pel club, es realitzarà un sorteig entre totes les sol·licituds. El divendres 16 es notificarà via correu electrònic si la seva sol·licitud ha estat entre les escollides. Els socis que hagin estat agraciats podran passar a pagar les entrades i el viatge en autobús per les oficines del club des de dilluns 19 a les 9h al dimecres 21 a les 12h.