NOTICIES

Pep Guardiola visita el centre d’entrenament La Vinya

L’entrenador del Manchester City, ha rebut de mans de Delfí Geli el carnet de Soci del Girona FC i ha presenciat una sessió de treball del primer equip.

Tornar

04/09/2019 12:59

La sessió d’entrenament que el primer equip ha dut a terme avui a La Vinya ha comptat amb un visitant molt especial. L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha assistit a la jornada de treball, acompanyat de Delfí Geli, president del Girona; Pere Guardiola, propietari i director executiu de Girona Football Group, empresa accionista del Club i el director general, Ignasi Mas-Bagà.

Pep Guardiola ha rebut de mans de Delfí Geli, el carnet que el converteix en Soci del Girona FC, així com una samarreta blanc-i-vermella amb el seu nom i el dorsal número 4, el mateix que lluïa quan jugava amb el Barça.

Visita a les instal·lacions i trobada amb Unzué, cos tècnic i jugadors

L’entrenador del Manchester City, que abans ha visitat les instal·lacions de La Vinya, ha presenciat també l’entrenament i posteriorment ha mantingut una trobada amb Juan Carlos Unzué, amb qui havia estat company a la seva etapa blaugrana, així com amb la resta de cos tècnic i jugadors.

Pep Guardiola visita La Vinya

Agenda primer equip

22 GEN

21:00 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada3 Girona FC - Villarreal CF

26 GEN

20:30 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada25 Girona FC - Real Oviedo

Veure agenda